katalogusok-chicago-pneumatic-flex2

Ajánlatkérés

Kérje ajánlatunkat, néhány órán belül válaszolunk Önnek!

A Chicago Pneumatic teljes megoldást kínál a sűrített levegővel szemben támasztott igények kielégítésére; a forrástól, a felhasználás helyéig. Ez magába foglalja a sűrített levegő kezelést, a kondenzátum kezelést, az innovatív sűrített levegő elosztó rendszereket és az energiamegtakarítási megoldásokat.

A célunk az, hogy olyan kondenzátum-kezelő berendezéseket ajánljunk, amiket könnyű beilleszteni egy kompresszoros-rendszerbe és minimális a működtetési költségük, hogy minimalizáljuk a minőségi sűrített levegő előállítási költségét.

 

Száraz sűrített levegő

cp hutveszaritoA környezeti feltételektől függően a levegő vízgőz formájában különböző mennyiségű vizet tartalmaz. Ennek eltávolítására az egyik megoldás, hogy hűtveszárítót teszünk a rendszerbe. A hűtveszárító +3°C-ra hűti le a sűrített levegőt, aminek következtében a víz nagy része kicsapódik és ezt egy elektronikus-szintérzékelős vízleeresztő segítségével, veszteségmentesen távolítja el a rendszerből. A kondenzátum csak a sűrített levegő visszahűlése során válik ki, így egy része az utóhűtéskor egy ciklonleválasztó segítségével és a tartályból kerül eltávolításra. Azonban a víz nagy része még mindig a levegőben marad, ami a további lehűlés következtében később a levegőhálózatban és a felhasználás helyén csapódik le. Ezek üzemzavarokhoz, termeléskieséshez és rosszabb esetben a sűrített levegővel használt berendezések meghibásodásához, vagy az előállított termékek minőségének romlásához vezethet.

 

 

 

Kondenzátum-kezelés

SEPAz atmoszférikus levegő nagy mennyiségben tartalmaz vízgőzt, porszemcséket és egyéb szennyeződéseket. A komprimálás során, ezek a szennyező anyagok összekeverednek a forró olajjal és egy savas, szennyezett anyagot képeznek. A komprimálást követően a levegő hűlésével nagy mennyiségű szennyezett kondenzátum keletkezik. A jelenleg hatályos előírásoknak megfelelően ezeket az ártalmas anyagokat semlegesíteni kell a környezetbe való visszajuttatás előtt.
Egy olaj-víz szétválasztó berendezéssel, mint amilyen a CPP, megoldható, hogy a szennyező anyagok elkülönüljenek a víztől, ami így egy egyszerű edénnyel is felfogható és "visszaengedhető" a csatornába.

 

 

 

 

 

Szűrés

CPFILTERA kompresszor, működése során rengeteg szennyeződést szív be a környezeti levegővel együtt, aminek eltávolítása csak kis mennyiségben lehetséges a kompresszoron belül. Erre a célra fejlesztették ki a hálózati szűrőket. Ezek már képesek eltávolítani minden olyan szennyeződést, amik befolyásolhatják a sűrített levegővel működtetett berendezések élettartamát és az előállított termékek minőségét.

 

 

 

 

  

Légtartályok

legtartalyA légtartály fontos szerepet tölt be egy sűrített levegős rendszerben. Hátteret biztosítanak a ciklikus, nagyobb levegőelvételeknek és szerepük van a kondenzátum leválasztásában is. Ezért fontos, hogy a légtartály kiválasztásakor megfelelő körültekintéssel járjunk el, hogy a megfelelő méretű és kivitelű légtartály válasszuk.

 

 

 

 

 

 

 

 Csőhálózat

AIRnetA Chicago Pneumatic által kínált AIRnet csőhálózati rendszer garantálja a minőségi sűrített levegő szállítást egészen a felhasználási helyig.

  • BEKO
  • CONDOR
  • LAVAtech
  • Legris
  • Parker
  • Chicago Pneumatic

Cégünkről

Már az ország két pontján is elérhetőek vagyunk:
Budapest
Bemutatóterem, szerszám és kompresszor raktár, alkatrészelosztás, szervizelés.
Ágfalva
Szervizközpont, bemutatóterem, kompresszor raktár, szerszám és alkatrészelosztó.

Kapcsolat

Lang&Co Kft.
Székhely/Telephely I.: 9423 Ágfalva, Fő utca 87.
Telephely II.: 1203 Budapest, Határ út 22.

 

Telefonszám (Budapest): +36-70/319-92-73
Telefonszám (Sopron-Ágfalva): +36-99/320-971

 

E-mail: info@lavatech.hu

 

Adószám: 14703029-2-08

Bankszámlaszám: 10918001-00000070-35840009

Top of Page